Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kerttu-sukat

Eilen illalla sain loppuun neulottua. Nämä ovat viime vuonna punavyöseitikillä värjätystä langasta (ensimmäinen värjäysliemi) Kerttu-sukat. Näistä tuli ihan mukavan näköiset.


Tässä tällainen lyhyt postaus, sivuilleni on liittynyt Inez, jätä kommenttia ja tervetuloa sivuni lukijaksi.

7 kommenttia:

 1. Oi, miten kauniin väriset ja hienot muutenkin!!!

  VastaaPoista
 2. Ompa komiat sukat, värin ja mallin puolesta

  VastaaPoista
 3. Kauniit Kertut! Minulle tuo lankojen värjäys on kokeilematon asia, se tuntuu melkein "salatieteeltä", kun en ymmärrä siitä yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista parasta tässä "hommassa" on se että etsit tarvittavat ainekset ja saat samalla liikuntaa ja hyvää mieltä. Sitten niistä aineksista keitellään väriliemet ja sitten kun värjätään periaatteessa luonnonvalkoista tai valkoista niin odotellaan mikä väri sieltä syntyy. Tulee se ahaa -elämys. Tälle kun antaa pikkurillin niin se vie koko käden.

   Poista
  2. Sen verran vielä että tulin just metsästä, saaliina verihelttaseitikkejä ja punavyöseitikkejä. Kultsi jone oli kaverina reippailemassa, olihan siellä niitä hirvikärpäsiä, mutta kun niihin on tottunut, ei ne niin pahoja ole, vaikka ilkeältä tuntuu kun kulkevat niskassa.

   Poista
 4. Taas niiiiin nätit sukat, että :)

  VastaaPoista
 5. Upeat sukat. Minä en vielä ole sienillä värjäillyt,teen muuten vain kaikenlaisia kokeiluja eri kasveilla, tosi mukavaa puuhaa.
  Mukava, että osallistuit Anna hyvän kiertää-haasteeseen. Laitatko osoitetietoja s-postiini siskoko@suomi24.fi. Posti tuo sitten sinulle jonkun yllätyksen...!

  VastaaPoista