Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Valmistunutta ja Ifolor-kirja

Tämän sukan mallin löysin Käsistä karannut -blogista, hän oli kirjoittanut ohjeen Kauneimmat neulemalli -kirjasta blogiinsa. Neuloin nämä ns. koesukat sillä ohjeella eli tässä on marja-aronian marjoista värjätty 7-veikka ja sukat itselle koekäyttöön, pesuun yms. värin kesto-ominaisuuden testaamista varten. Malli on ihanan helppo ja siitä tulee nätti.
 

Tässä allaolevassa kuvassa on Laina-lapaset ihan 7-veikan harmaalla ja mustalla tehtynä. Malli on kasvattiäitini tekemää ja hänestä kun aika jätti, niin olen tätä mallia sitten jatkanut, siitä tulee tuo nimi Laina-lapaset.
 

Tällä viikolla sain Ifolorilta tämän kirjasen jonka tein tämän vuotisista värjäyksistä ja tuotoksistani. Osana muistiinpanojani ja lisäilen sinne yksittäisiä tietoja vielä. Mukava kovakantinen kirja siitä tuli.


Tässä vähän esimakua miltä näyttää sisäpuolelta.

6 kommenttia:

 1. Voi kun kauniita taas, niin sukat kuin lapasetkin. Mutta niinhän sinulla aina.

  Hei... minähän voisin kans tehdä käsitöistäni sen kirjan noin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle se olisikin aivan hyvä juttu, siinä voi kirjoittaa sivun alareunaan tai riippuu minkälaisen kirjan sinä teet... Ifolorilla on monenlaista vaihtoehtoa, kannattaa laittaa se kirjanteko-ohjelma koneelle, siellä on sitten pikaohjeistuskin tms. Aikaa siinä menee... minäkin sen tein yks myöhäilta viikonloppuna, kun ei ollut häiriöitä...

   Poista
 2. Kauniita neuleita jälleen! Ja hyvä tuo kirjaidea...

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, että innostuit blogissani vilahtaneesta mallineuleesta, se on tosiaan helppo, mutta antaa kuitenkin omanlaisensa struktuurin.

  Laina-lapasten malli näyttää Eeva Haaviston "Sata kansaonomaista kuviokudinmallia" -kirjan mallilta nro 28, Jalasjärvi. On siis oikein todellinen perinnemalli parhaasta päästä!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit sukat, ja lapaset. Tuo kirja on hyvä idea.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Armi... nyt olen huivihullu :)
  Olen muutes tehnyt kolme Ifolorkirjaa ja se on aikaa vievää mutta kivaa :)

  VastaaPoista