Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

torstai 9. elokuuta 2012

Aurinkoisempi päivä

Nonnii, nyt on sitten kuvattu aurinkoisemmassa valossa nämä edelliset kanervilla värjätyt langat, nyt vähän näyttäisi oikeammilta värisuhteet eli ihan mukavat sävyt.
Valmistuneet pitsisukat viime vuoden syksynä värjätyistä langoista eli näissä on sitten sellainen pohjaväri kuin turkoosi 7-veikka ja millä värjäsin oli verihelttaseitikin jämäliemet ja ne kertaalleen keitetyt sienet seassa. Langasta tuli mukava, sillä sieltä hohtaa se turkoosi väri eli lanka ei värjäytynyt kokonaan.Lisäksi tässä nämä nuorimmaiset koirat eli kultainen noutaja Jone ja rottweiler Dooris. Näillä riittää vauhtia ja vauhdin hurmaa, tanner tömisee ja kolhuja tulee, nytkin eilen mies sanoi että Dooriksen silmän lähelle jokin osunut, hyvä ettei silmään. Ne ei näe kuin toisensa tuolla metsässä juostessaan. Mutta saa siellä itse lenkittäjäkin varoa, jonkun kerran olen ollut mukana, saa varoa tosissaan ettei jää jalkoihin.


Mutta tässä on tällainen päivitys nyt, viikonloppu alkaa lähestyä ja itsellä alkaa ns. työkokeilu eli palaan maanantaina töihin pitkältä sairauslomalta ja saa nähdä pystyykö millä teholla olemaan töissä, pienemmällä tuntimäärällä aloitellaan ja sitten aletaan kuormittamaan, työnkuva tulee muuttumaan...

4 kommenttia:

 1. No nyt langat näyttää upeilta.
  hauska idea tuo värjätä värillistä lankaa, lopputulos sukissa on mainio.

  Tuo yläkuvan huivi on aivan uskomattoman ihana.

  Onnea siihen työkokeiluun.

  VastaaPoista
 2. Joo värilangoilla kannattaa värjätä myös kuten keltainen, vaalean punainen, vaalean sininen, harmaa, siniharmaa.
  Tuon huivin tein viron villasta viime keväänä siskolikalle valmistujaislahjaksi, ohje oli mukava kun siihen pääsi käsiksi.
  Onnea kaivataan työkokeiluun että pystyisi pärjäämään työelämässä kipujen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Nätit sukat oma värjäämistä langoista saitkin

  VastaaPoista
 4. Kylläpä oli muuten kauniita lankoja! Hehkuvat värit.Tuo keltainen ja vihreä hyvin yhteen sopivia värejä! Olen katsellut täällä Ivalossa hieman värisieniä, muutaman punavyöseitikin olen nähnyt ja pari ihan pientä verihelttaseitikkiä. Yllättävän vähän värisieniä tänä vuonna tai sitten paras aika on vasta tulossa.
  T: siskolikka :)! terveisiä koirlaateille

  VastaaPoista