Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sinipuulla värjätyistä langoista pitsisukat


Tässäpä Kertut, ed. bloggauksessa linkki tähän ohjeeseen. 7-veikka värjätty viime vuonna sinipuulla, kiva violetin sävy. Koko on 37 omaan jalkaan sopiva. Mukava malli neuloa ja helppo.

Täällä Sonkajärvellä oli eilen sinibarettien valatilaisuus. Olin ruoanjaossa (kuulun marttoihin). Paljon ihmisiä ja lämmin päivä ja koko sen ajan piti olla jaloillaan ja se ei tuntunut hyvältä. Tänään sitten on tiennyt että on ollut jalkeilla, sen verran kipuja lonkkien seudussa ja jaloissa. Nyt tulevana perjantaina on sitten reumalääkärin vastaanotto, toivottavasti saan vastauksen mitä tämä kipu on.

5 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, ihanan värin saa tuolla sinipuulla. Toivottavasti saat reumalääkäriltä apua vaivoihisi, reumakivut osaa olla tosi inhottavia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos. Mua on tutkittu viime keväästä lähtien ja mitään ei ole löydetty, nyt on sitten tosiaan reumalääkärin vuoro, äidin puolen suvussa löytyy reumaa. Katsotaan mitä tohtori sanoneepi.

  VastaaPoista
 3. Sukat ja niiden väri on upea, mutta mikä on sinipuu?

  Nuo kivut ovat tuttuja, millakin,omissa lonkissani on alkavat rappeumat ja rooniset nivelkalvon tulehdukset, niitä sitten korttisoonilla hoidetaan.
  Kumpa lääkäri löytäisi pian vaivasi syyn ja saisit avun/oikian lääkityksen.

  VastaaPoista
 4. Sinipuuta kasvaa luonnonvaraisena Keski-Amerikan alueella. Värjäykseen käytetään puun tummanpunainen sydänpuu. Myydään kuivattuina lastuina. Alunan kanssa antaa tumman lilaa sävyä, rautapuretteella lähes mustaa. (lähde: Anna-Karoliina Tetri: Luonnonvärjäys). Kirjastosta löytyy tuo kirja. Tetri Designin verkkokaupasta saatavana tätä väriainetta.

  Toivottavasti saan vastausta tältä lääkäriltä näihin kipuihin, joita ollut jo yli vuoden ajan, välillä kävi parempana.

  VastaaPoista
 5. Kauniin väriset ja malliset sukat.

  VastaaPoista