Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

perjantai 3. elokuuta 2012

Värjätyistä langoista sukkia

Tässä on viime vuonna värjätyistä langoista miesten sukat koko 42 neulottu tämän kesän aikana. Vihreä väri tulee siniharmaa 7-veikka värjätty kultapiisku-lupiini-pietaryrtti liemessä, keltainen sävy on luonnon valkea 7-veikka mesiangervolla. Värit tulisivat paremmin esille jos kuvattu ulkona, mutta on sateinen keli joten kuvattu sisällä.


Tässä on tänä vuonna värjättyä lankaa joista jo olikin mainintaa värjäystekstissäni eli 7-veikka valkea värjätty krapin toisella värjäyskerralla ja sitten keltainen on se koiranheisi ja vihreä sävy koiranheisi ja rauta. Kyseessä on Olga-sukat koko 37; ohjetta ja tarinaa täällä. Erittäin mukava sukan malli ja helppo.
Tässä kukkaloistoa pihaltamme. Hyvää viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Upeat sukat, nuo kasvivärjätyt langat on niin kauniita. Hyvää viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Nuo Olga-sukat on kauniit, hyvätvärit jamalli.

  Komea kukkapenkki, tuo kivinen reunus pitää penkin hyvin ryhdissä.

  VastaaPoista
 3. Kivinen reunus kukkapenkin reunassa on miehen käsialaa. Pitäis kuvata se koko juttu, siinä näkyy kalliota ja siihen on istutettu erilaisia havupuukasveja. Ennen siinä kasvoi kaksi isoa kuusta, kaadatettiin pois kun olivat näkyväisyyden esteenä. Käy lukemassa sen Olga-sukan juttu, ja siellä on se ohjekin sukalle.

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia... etenkin nuo sik sak raitaiset.
  Mahtavia lankoja olet ostanut. Noistahan saa tehtyä vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 5. Niimpä, ajatukset meni sekaisin kun Prismaan menin, piti vain puro batikia ostaa mutta kun oli muitakin lankoja reilussa alessa niin piti sitte ostaa muutakin, tenneseetä löytyy muitakin väriä kotoa, mietin sitä modan ohjetta virkkausmallilla, sulla oli se liivi mallina mutta modassa vain sellainen auki malli, tämä kävi mielessä. Katsotaan... mitä syntyy kun sinne asti pääsen.

  VastaaPoista
 6. Kiva kun löytyi uusi seurattava blogi :)

  VastaaPoista