Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Laina-lapaset

Tässä on sitten samalla mallilla eli voisikohan nimi olla Laina-lapaset (kasvattiäidin nimi oli Laina ja hän tosiaan neuloi näitä lapasia ja joita olen minä nyt sitten neulonut sen jälkeen kun hänestä jätti aika v. -97) eli voi sanoa että olen neulonut tätä mallia todella pitkään ja malli on pysynyt päässäni todella hyvin ja televisiota katsellessa ei mitään ongelmia tämän neulomisen suhteen ole.

Eli tässä on kyseessä samat langat kuin aiemmassa postauksessa vaan pohjaväri on keltainen eli mesiangervosta ja tuo vihreä se sekameteli liemi ja turkoosi 7-veikka värin pohjana. Tuli taas toistoa, mutta haitanneenkoon tuo.Nyt olisi meininki aloittaa Kerttu-pitsisukat, ohje täällä, Sinipuulla värjätty 7-veikka tulee olemaan siinä lankana, mielenkiinnolla odotan noiden sukkien neulomista, koska malli on niin nätti.

Kävin tuossa Iisalmessa hakemassa Kennelrehu-autosta mahalaukkua ja samalla sitten lenkitin pienellä lenkillä Kangaslammin rantamilla Jone-kultsin, siellä sitten huomasin että täällähän kasvaakin pietaryrttiä ihan mukavasti, pitipä sitten kerätä niitä ja meininki on tehdä sitten väriliemi viikonlopun aikaan.

5 kommenttia:

 1. Kiitos visiitistä blogiini ja kommentista siellä! :) Tulin vastavierailulle ja löysin kivan blogin. Enpäole aiemmin tainnut täällä käydäkään.

  Kivat lapaset, mukava tuo kuvio niissä. Sinulla on noissa arvokas perintö kasvatusäidiltäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailustasi, olen seurannut blogiasi jo yli vuoden päivät, mutta oma blogini vasta syntynyt. Tuo lapasmalli on niin hyvä, etten ole paljon muita malleja tehnyt kun se on niin helppo.

   Poista
 2. Tuo lapasten malli on niin kaunis jotta sitä voi hyvin esitellä useasti.

  Jaa että kennelrehusta ruokaa koirille,hyvä, tuossahan se kennelrehu on 15 km. päässä.
  Hyvin menestyvä pienen paikkakunnan yritys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että on menestyvä yritys, kyllä koirille kelpaa mahalaukku erittäin hyvin, haisee ihan kamalalle mutta koirien herkkua, pitää sessujen mahan kunnossa.

   Poista
 3. Tosi nätit ja lämpöiset lapaset :)

  VastaaPoista